HPV virus i genitalni kondilomi

HPV (Human Papilomavirus) virus spada u jednu od najčešćih polno prenosivih bolesti, on izaziva promjene na grliću materice.

HPV virus je izlečiv uz primjenu adekvatnog prirodnog tretmana organskim biljem, kao i praktikovanjem pravilne (zdrave) ishrane i zdravih životnih navika (boravak na svježem vazduhu, šetnje, fizičke aktivnosti itd).

Prirodni tretman kod HPV virusa i genitalnih kondiloma
Ujutru prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Ujutru poslije jela:
10 Kapi od SREMUŠA
20 Kapi od ZELENOG ORAHA

Prije ručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
10 Kapi od SREMUŠA
20 Kapi od ZELENOG ORAHA

Poslije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Prije večere:
10 Kapi od SREMUŠA
20 Kapi od ZELENOG ORAHA

U toku dana popiti 0,5lit EKOKANDI mješavine organskog bilja i 1 lit EKOIMUNO mješavine organskog bilja nezavisno od jela.

Uveče se ispirati irigatorom EKOKANDI mješavinom i KOROM VRBE i KOROM HRASTA (jedno veče ispirati se EKOKANDI mješavinom , drugo veče KOROM VRBE i treće veče KOROM HRASTA i tako naizmjenično tokom trajanja prirodnog tretmana).

***Svako veče stavljati(i poslije ispiranja)biljne vaginalete, propovag vaginalete i vaginalete sa bijelim lukom. U toku dana mazati  PROPOSAN mast genitalno.

***Na ovaj prirodni tretman dodaju se organski vitamini i minerali NOW FOOD koji se doziraju u zavisnosti od sucaja. Prirodni tretman je potrebno sprovoditi 4 do 8 mjeseci.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.