Akutna upala štitaste žlijezde

Osnovna funkcija štitaste žlijezde je da svojim hormonima utiče na rast, razvoj i sazrijevanje, razvoj nervnog sistema, razgradnju masti, sintezu proteina, utiče na reprodukciju žene i muškarca i ima ključnu ulogu u održavanju trudnoće, samim tim utiče i na imunitet organizma.

Simptomi: talasi vrućine, brzo zamaranje, nervoza, ubrzani rad srca, naglo gubljenje ili dobijanje kilaže, poremećaj holesterola i triglicerida, variranje pritiska.

Chronic bronchitis - natural treatment

Prirodni tretman kod akutne upale štitaste

Prije doručka:
1 – 2 kaf. kaš. API ŠTIT meda
20 CANDI SEPT kapi
Prije ručka:
1 – 2 kaf. kaš. API ŠTIT meda
20 CANDI SEPT kapi
Prije večere:
1 – 2 kaf. kaš. API ŠTIT meda
20 CANDI SEPT kapi

U toku dana popiti 1l EKOŠTIT mješavine organskog bilja, uveče prije spavanja namazati NEVEN MAST i staviti OBLOGE ZA ŠTITASTU ŽLIJEZDU ( 1 supenu kašiku biljnog praha pomiješati sa malo tople vode, napraviti kašastu masu i staviti na parče pamučne krpe i priviti preko NEVEN MASTI na štitastu žlijezdu).

Kod akutne upale štitaste žlijezde navedeni prirodni tretman traje od 1 do 3 mjeseca, ali se navedeni organski proizvodi mogu uzimati bez prekida kako bi se održavalo zdravlje štitaste žlijezde jednom dnevno ili češće.

*** Tokom prirodnog tretmana potrebno je pridržavati se pravilne ishrane za štitastu žlijezdu.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.