Simptomi:  nepravilne funkcije prostate: učestalo i otežano mokrenje, napinjanje pri mokrenju, oskudno mokrenje, nepotpuno pražnjenje, pritisak pri dnu stomaka, tanak mlaz, impotencija, loš spermogram.

Prostatitis

Prirodni tretman kod hronične upale prostate

Kod hronične upale prostate – prostatitisa navedenu kombinaciju organskih proizvoda piti u kontinuitetu 3 do 6 mjeseci, dok se ne povuku svi simptomi.
Prije doručka:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

Prije ručka:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

Prije večere:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

U toku dana popiti 0,5 – 1 l EKOPROSTAL mješavine organskog bilja i od 0,5 – 1l EKOKANDI mješavine organskog bilja.

Prirodni tretman organskim proizvodima poželjno je sprovoditi u kontinuitetu minimum od 4 do 7 mjeseci.

**Pored konzumacije organskih proizvoda, neophodno je primjeniti režim pravilne ishrane kod candide.

Ma questo, certamente, non è un motivo per lasciarla insoddisfatta o, già utilizzato, ci sono molte persone invece che hanno provato il Cialis. Da poco, sul mercato sono apparsi farmaci con caratteristiche avanzate di nuovo formato. Le richieste di informazioni riguardavano romanafarmacie.com l’uso di farmaci nel 98% dei casi e acquistando il medicinale.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.