Prostatitis i bakterijska infekcija

Simptomi:  nepravilne funkcije prostate: učestalo i otežano mokrenje, napinjanje pri mokrenju, oskudno mokrenje, nepotpuno pražnjenje, pritisak pri dnu stomaka, tanak mlaz, impotencija, loš spermogram.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman kod bakterijske infekcije i prostatitisa

Prije ili poslije doručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi
Prije ili poslije ručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi
Prije ili poslije večere:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

U toku dana popiti 0,5l EKOPROSTAL mješavine organskog bilja i 0,5l EKOURO mješavine organskog bilja.
Može se kombinovati i piti naizmjenično jedan dan 1l EKOPROSTAL mješavine organskog bilja a drugi dan 1l EKOURO mješavine organskog bilja.

Prirodni tretman organskim proizvodima je poželjno koristiti minimum 3 do 6 mjeseci u kontinuitetu i nastaviti sa tretmanom dok se ne povuku svi simptomi.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.