Endometrioza

Uzroci: neredovan ciklus, izostanak ciklusa,izostanak ovulacije, upale jajnika, cistične promjene, endometrioza.

Ženski sterilitet izazvan endometriozom

Prirodni tretman za ženski sterilitet izazvan endometriozom

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Prije doručka:
10 kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
20 CANDI SEPT kapi
Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Prije večere:
10 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 1l EKOLADY mješavine organskog bilja i 0,5l EKOKANDI mješavine organskog bilja, nezavisno od obroka.

Uz organske dodatke ishrani uključuju se organski vitamini i minerali NOW FOOD, koji se precizno određuju i doziraju u zavisnosti od nalaza.

Bitno je naglasiti da naši organski proizvodi povoljno utiču na kompletan organizam i da u slučaju začeća u toku tretmana ne treba praviti pauzu u konzumiranju jer ovi organski proizvodi mogu samo povoljno da utiču na trudnoću.
Pravilna ishrana je veoma bitna, da ne kažemo ključna tokom terapije! U ovom slučaju praktikuje se PRAVILNA ISHRANA kod Candide jer je ona primjenljiva i na sterilitet uzrokovan endometriozom.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.