Bakterijske infekcije i Candida

Simptomi: upala bešike, bubrega, mokraćnih kanala, pijesak, kristali, soli, kamenčići, bakerijske i gljivične infekcije, visoka urea i creatinin, peckanje pri mokrenju, nepotpuno pražnjenje, otežano izmokravanje ili učestalo mokrenje.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za bakterijske infekcije i candidu

Prije doručka:
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
1 – 2 kaf. kaš.API URO meda
20-30 URO SEPT kapi
15 kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
1 – 2 kaf. kaš.API URO meda
20-30 URO SEPT kapi

Prije večere:
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
1 – 2 kaf. kaš.API URO meda
20-30 URO SEPT kapi
15 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 0,5- 1lit EKOURO mješavine organskog bilja i 0,5- 1 llit EKOKANDI mješavine organskog bilja. Redovno mazati PROPOSAN mast na izlaz mokraćnog kanala.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.