Herpes (Simplex, Zoster)

Herpes je jedna od učestalih virusnih infekcija, usko vezanih za pad imuniteta, tako da će se u zavisnosti od imuniteta javljati češće ili ređe.

Prirodni tretman kod herpesa

Ujutru prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Ujutru poslije jela:
10 Kapi od SREMUŠA
20 Kapi od ZELENOG ORAHA

Prije ručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
10 Kapi od SREMUŠA
20 Kapi od ZELENOG ORAHA

Poslije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Prije večere:
10 Kapi od SREMUŠA
20 Kapi od ZELENOG ORAHA

U toku dana popiti 0,5lit EKOKANDI mješavine organskog bilja i 0,5lit EKOIMUNO mješavine organskog bilja, nezavisno od jela.

Na manje površine mazati  (oko usana) CANDI SEPT kapi a na veće površine mazati HERBAPLANT LOSION (suši herpes, a li ga ne zatvara), mazati dok se herpes ne osuši a nakon toga mazati PROPOSAN MAST.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.