Organski proizvodi

Pčelinji proizvodi sa organskim biljem

Natural-Honey-Products

Proizvodi od meda su prirodni dodaci ishrani. U njihovom sastavu se nalaze med, matični mliječ, polen, saće i organsko ljekovito bilje.
Organski proizvodi od meda su bogati vitaminima i mineralnim materijama i pomažu u popravljanju opšteg stanja organizma i njegovom jačanju. Zbog svog prirodnog sastava, kontraindikacije nisu poznate, izuzev kod osoba koje su alergične na neku od komponenti. Sve pčelinje preparate sa organskim biljem mogu piti djeca, trudnice i dojilje.

Propolisno biljne kapi

Propolis-baner

Propolisno biljne kapi su prirodni dodaci ishrani na bazi propolisa i organskog divljeg bilja.
Propolis je pčelinji proizvod veoma složenog sastava, bogat flavonoidima, aminokiselinama, vitaminima (B1, E, B2, C), mineralnim materijama, aromatičnim kiselinama. Propolis, u kombinaciji sa organiskim samoniklim biljem, ne oštećuje normalnu crijevnu floru, pomaže za jačanje organizma i kod različitih infekcija. Naše propolisno biljne kapi su nosioci brojnih medalja, nagrada i priznanja na medjunarodnim sajmovima.
Sve propolisne kapi sa organskim biljem mogu piti bebe (doziranje prema uzrastu), djeca, trudnice i dojilje.

Biljne kapi

Tinctures-banner

Kapi se proizvode od organskog sertifikovanog bilja i  pomažu kod tegoba sa cirkulacijom, pritiskom, srcem, za smirenje, čišćenje i jačanje organizma. Kapi od organskog bilja mogu piti djeca (doziranje prema uzrastu), trudnice i dojilje.

Biljne mješavine
Herbal-mixtures-banner

Biljne mješavine – čajevi napravljeni su od 100% organskog sertifikovanog bilja. Naše biljne mješavine – organski čajevi mogu se piti svakodnevno a zbog svog prirodnog sastava preporučuju se za sve uzraste.Biljne mješavine – organske čajeve mogu piti djeca (doziranje prema uzrastu), trudnice i dojilje.

Prirodne masti i losioni

natural-cosmeticsPrirodni melemi, napravljeni kombinacijom pčelinjih proizvoda i organskog bilja, pomažu kod raznih kožnih oboljenja, upala, infekcija ili oštećenja kože. Prirodne meleme sa organskim biljem mogu koristiti bebe, djeca, trudnice i dojilje.

Prirodna kozmetika

natural-cosmetics

U našoj proizvodnoj liniji Ekomontenegro nalazi se 100% prirodna kozmetika, namjenjena regeneraciji i njezi kože lica i 100% prirodna ulja za masažu. Naše kreme se prave manufakturno, od organskih sirovina bez aditiva i konzervansa, a u svom sastavu sadrže: biljni vosak, pčelinji vosak, pantenol, ulje nevena, ulje kantariona, jojoba ulje, ulje slatkog badema, ulje žalfije, ulje čajnog drveta, argan ulje… Kreme, ulja i losione na bazi organskog bilja mogu koristiti djeca, trudnice i dojilje.