Neurološke smetnje izazvane Candidom

Simptomi: depresija, nervoza, malaksalost, vrtoglavica, gubitak koncentracije, opijenost bez alkohola, nedostatak mentalne i fizičke snage, razdražljivost, nesanica, bezvoljnost, panika, strah.

Uzroci pad imuniteta, različite medikamentne terapije, neredovna i nezdrava ishrana,……

Veoma često ovi simptomi se vezuju za čisto depresivna ili anksiozna stanja, koja se tretiraju medikamentnom terapijom. Upotreba ovih lijekova komplikuje stanje jer lijekovi hrane lošu Kandidu i pojačavaju loše simptome nastale razvojem Candidijaze, tako osobe gube nadu u poboljšanje. Kod ovih oblika candidijaze potrebno je da osoba razmisli koji su uzroci postojali koji su doveli do aktiviranja takvog stanja i odluči da pomogne sebi jer će početi borbu za poboljšanje svog psihičkog i cjelokupnog zdravlja
Neurological disorders caused by Candida

Prirodni tretman za neurološke smetnje izazvane Candidom

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
20 kapi od VALERIJANE
20 kapi od ZELENOG ORAHA


Prije ručka:
20-30 CANDI SEPT kapi
Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
20 kapi od VALERIJANE
20 kapi od ZELENOG ORAHA

U toku dana popiti 0,5 litara  organskog EKOKANDI čaja biljne mješavine i 0,5 do 1  litra organskog EKORELAX čaja biljne mješavine.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.