Hepatitis i masna jetra

Jetra učestvuje u održavanju pravilnog sastava krvi regulisanjem količine masti, šećera, bjelančevina. Ona je prvi prečišćivač krvi u organizmu jer sprovodi detoksikaciju alkohola, lijekova, hemijskih materija, toksina… Postoji izreka koja kaže “Jetra je ogledalo našeg zdravlja”. Izuzetno je izdržljiva i može da se regeneriše,  oporavi.

Uzroci disfunkcije jetre: nepravilna ishrana, neselektivna upotreba lijekova (hepatoksičnost jetre), alkoholizam, upotreba gaziranih pića, virusi (hepatitis A, B, C), masna jetra, pušenje, hormonske terapije…

Liver dysfunction

Prirodni tretman za hepatitis i masnu jetru

Prije doručka:
1-2 kaf. kaš. API LIV meda
Prije ručka:
1-2 kaf. kaš. API LIV meda
Prije večere:
1-2 kaf. kaš. API LIV meda

U toku dana popiti 0,5l KORIJENA UTROBICE i 1l EKOLIV mješavine organskog bilja.

Prilikom prirodnog tretmana obavezno sprovoditi Pravilnu ishranu za čišćenje jetre.

Ovi prirodni preparati se mogu piti duži vremenski period u zavisnosti od tegoba (3-6 mjeseci) ili po jedan mjesec 2-3 puta godišnje, preventivno.  Ovaj prirodni tretman takodje doprinosi  opštem jačanju organizma i kod tegoba sa pankreasom i slezinom.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.