Kandidijaza čula i alergije

Simptomi: gubitak čula ukusa, gubitak čula mirisa, zujanje u ušima, poremećaj sluha, zamagljen (nejasan) vid, osjećaj gorčine u ustima, netolerancija na mirise farbi, lakova, parfema, nikotina, zadimljenih prostorija, pojava različitih vrsta alergija, uključujući i alergiju na određenu hranu, reakcija na prelaz iz suve u vlažnu sredinu ili obratno…

Uzroci: kao i u ostalim slučajevima aktiviranja loše candide – candidijaze, antibiotici ili drugi medikamenti, stres, nepravilna ishrana puna aditiva i konzervansa, nikotin, pad imuniteta…

Candidiasis of senses and allergies

Prirodni tretman kod kandidijaze čula i alergije

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIKA
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
20 kapi od KOPRIVE
20 kapi ulja CRNOG KIMA


Prije ručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIKA
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
20 kapi od KOPRIVE
20 kapi ZELENOG ORAHA

Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIKA
20-30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
20 kapi od KOPRIVE
20 kapi ulja CRNOG KIMA

U toku dana popiti 1 litar EKOKANDI čaja mješavine organskog bilja nezavisno od jela.

**Držati se naše pravilne ishrane kod candide.

Kod problema sa sluhom, svraba u ušima… uz navedene proizvode uključiti sljedeće:
Namazati ušnu školjku i početak ušnog kanala sa PROPOSAN MAŠĆU 2 do 3 puta dnevno kako bi se sprečio svrab. U uho kapati razblaženi rastvor ŠVEDSKE GRANČICE (razblažen Pantenol rastvorom ) jednu ili dvije kapi u svako uho dva puta dnevno.

Navedenu kombinaciju organskih dodataka ishrani potrebno je piti 6 do 12 mjeseci dok se potpuno ne izgube svi loši simptomi, povrate čula mirisa i ukusa i izgube alergije.

Potrebno je naglasiti da simptomi ne nestaju odjednom, već da se poboljšanje odvija postepeno, ali uspješno.

***Navedeni prirodni tretman sa organskim proizvodima prilagođen je za sve uzraste.  Doziranje i način pića odredjuje se prema uzrastu.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.