Candida u gornjem respiratornom traktu

Simptomi: Bijele naslage na jeziku,fisure na jeziku,”pečati” na jeziku, afte, suvoća u ustima, metalni ukus, hronična upala grla ili krajnika, kašljucanje, grebanje u grlu, osjećaj prisutnosti dlake u grlu, osjećaj knedle, potreba da nešto se iskašlje ali ne može, promuklost, kratkoća daha, brzo zamaranje.

Uzroci ovih simptoma mogu biti upotreba antibiotika ili drugih medikamenata, stres, gazirana pića, brza hrana, nikotin, pad imuniteta, duži boravak u zagađenim prostorijama, slatkiši, brza hrana.

Ako su nalazi briseva sterilni, a vi osjećate neke od ovih simptoma a ujedno ste imali i neke od uzroka, možete posumnjati na gljivičnu infekciju candidijazu.

Konzumiranje navedenih organskih proizvoda donosi pozitivne rezultate  ali je neophodna disciplina i strpljenje tokom perioda konzumiranja. Uz navedene organske dodatke ishani ide i naša ishrana koja nije rigorozna dijeta, već pravilna ishrana koja ne hrani postojeću, lošu candidu već pomaže organizmu da se izbori sa njom.

Candida upper respiratory tract

Prirodni tretman za Candidu u gornjim disajnim putevima

Prije doručka:
1 x kaf. kaš. IMUNOENERGETIKA
20-30 x  CANDI SEPT kapi
(40 x kapi u slučaju upale pluća)

Posle doručka:
20 x Kapi od SREMUŠA
20 x Kapi od ZELENOG ORAHA

Prije ručka:
20-30 x  CANDI SEPT kapi
(40 x kapi u slučaju upale pluća)
Prije večere:
1 x kaf. kaš. IMUNOENERGETIKA
20-30 x  CANDI SEPT kapi
(40 x kapi u slučaju upale pluća)

Posle večere:
20 x Kapi od SREMUŠA
20 x Kapi od ZELENOG ORAHA

U toku dana popiti 0,5-1l EKOKANDI mješavine organskog bilja nezavisno od jela.

Kod afti izazvanih Candidom, pored gore navedene kombinacije organskih proizvoda pomaže i sledeće:
– Direktno mazanje CANDI SEPT kapi na afte
– u 1dcl EKOKANDI mješavine nakapati 30 do 50 CANDI SEPT kapi i na vrh kašičice staviti malo organskog đumbira. U toku dana grgotati usnu duplju i ždrijelo.

**Pored konzumacije organskih proizvoda, neophodno je primjeniti isključivo naš režim pravilne ishrane kod Candidijaze.

Morate sami osjetiti da ste se izborili sa Candidijazom. Vremenski okviri čišćenja loše Candide iz gornjih disajnih puteva su od 3 do 6 mjeseci. Koliko brzo ćete se očistiti zavisi da li ste pušač ili korisnik nekih medikamenata bez kojih ne možete (lijekovi za srce,hormonski lijekovi…)

Sa ovom kombinacijom organskih proizvoda očisti se loša Candida i ojača imunitet. Čak i nakon povlačenja simptoma doprinosi svakodnevno konzumiranje organskih dodataka ishrani da se očuva zdravlje organizma.

***Navedeni prirodni tretman sa organskim proizvodima prilagođen je za sve uzraste. 


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.