Bakterijska infekcija želudca

Kada je u pitanju infekcija želuca i crijeva Hellio bakterijom, simptomi mogu biti veoma komplikovani: nadimanje u stomaku, žarenje, grčevi želuca i crijeva, loše varenje, gastritis, nagon za povraćanje, podizanje dijafragme što rezultuje i aritmijom, ubrzanim radom srca ili kratkoćom daha.

Bacterial infection of the stomach

Prirodni tretman za bakterijsku infekciju želudca

Prije doručka:
20-30 ULKUS SEPT kapi

Poslije doručka:
1 supena kašika ORGANSKE LUCERKE sa jogurtom 0% masnoće
20 kapi od SREMUŠA


Prije ručka:
20-30 ULKUS SEPT kapi
Prije večere:
20-30 ULKUS SEPT kapi

Poslije večere:
1  supena kašika ORGANSKE LUCERKE sa jogurtom 0% masnoće
20 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 0,5 – 1l EKOULKO mješavine organskog bilja, nezavisno od jela.

Obavezno je pravilnu ishranu za digestivni trakt. Lucerka obnavlja komplet sulznicu želuca i crijeva i koristi se 3 mjeseca, pa je potrebno napraviti pauzu od 1 do 2 mjeseca.

Navedene organske proizvode je potrebno konzumirati 4 do 8 mjeseci do potpunog poboljšanja. Čak i u periodu kada infekcija nije prisutna preporučuje se uzimanje EKOULKO čaja i ULKUS SEPT kapi.
Za bolji uspjeh prirodnog tretmana potrebno je primenjivati pravilnu ishranu za digestivni trakt.

***Navedeni prirodni tretman sa organskim proizvodima prilagođen je za sve uzraste. Mogu ga koristiti djeca, trudnice i dojilje.

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.