Sterilitet izazvan gljivičnim infekcijama

Uzroci: candida, stafilokoke, streptokoke… urogenitalne gljivične infekcije, neredovan ciklus, izostanak ciklusa, ciste, miomi, rigorozne dijete, nagle varijacije težine, hormonski disbalans, izostanak ovulacije.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za sterilitet izazvan gljivičnim infekcijama

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 – 30 CANDI SEPT kapi
Prije ručka:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
10 kapi od SREMUŠA

Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
10 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 1l EKOKANDI mješavine organskog bilja nezavisno od jela i 0,5 l EKOLADY mješavine organskog bilja.

Uveče se ispirati EKOKANDI mješavinom i KOROM VRBE (jednu noć EKOKANDI mješavinom, drugo veče KOROM VRBE ).
Potrebno je redovno mazanje PROPOSAN Mašću , svako veče i može preko dana, a uveče stavljanje vaginalete isključivo biljne vaginalete (PROPOVAG – propolis + hajdučka trava, BILJNE VAGINALETE – žalfija,neven….) Ove vaginalete se stavljaju naizmjenično jedna vrsta, pa druga.

Pored konzumiranja organskih proizvoda posebno voditi računa o sledećem:

– treba koristiti isključivo 100% pamučne uloške tokom ciklusa i kao dnevne ako treba,
– pamučni donji  veš
– ispirati se isključivo prirodnim intimnim tečnostima na bazi surutke ili propolisa.
– kod bračnih ili seksualnih partnera, potrebno je prvih mjesec do dva dana koristiti zaštitu ili u isto vrijeme da partner sprovodi prirodni tretman sa ishranom i pićem, jer je to period kada dolazi do jačeg čišćenja infekcije.

NAPOMENA: Ukoliko dođe do trudnoće a i dalje je prisutna gljivična infekcija, prirodni tretman organskim proizvodima se može neometano nastaviti jer proizvodi nemaju negativan uticaj na majku i plod, već naprotiv jačaju imunitet kod majke i omogućavaju pravilan razvoj trudnoće.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.