Prostatitis i candida

Simptomi:  nepravilne funkcije prostate: učestalo i otežano mokrenje, napinjanje pri mokrenju, oskudno mokrenje, nepotpuno pražnjenje, pritisak pri dnu stomaka, tanak mlaz, impotencija, loš spermogram.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman kod prostatitisa i kandide

Prije doručka:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

Prije ručka:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

Prije večere:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

U toku dana popiti 0,5 – 1 l EKOPROSTAL mješavine organskog bilja i od 0,5 – 1l EKOKANDI mješavine organskog bilja.

Prirodni tretman organskim proizvodima poželjno je sprovoditi u kontinuitetu minimum od 4 do 7 mjeseci.**Pored konzumacije organskih proizvoda, neophodno je primjeniti režim pravilne ishrane kod candide.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.