Muški sterilitet uzrokovan gljivičnim infekcijama

Uzroci: Candida, Stafilokoke, Streptokoke… urogentinalne gljivične infekcije…

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za sterilitet izazvan gljivičnim infekcijama

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
20 Kapi od SREMUŠA

Prije ručkja:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
20 Kapi od SREMUŠA

Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
20 Kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 1lit EKOKANDI mješavine organskog bilja nezavisno od jela. Potrebno je redovno mazanje PROPOSAN mašću .

Pored konzumiranja organskih proizvoda posebno voditi računa o sledećem:
– kod bračnih ili seksualnih partnera, potrebno je u toku dana sprovoditi zaštitu barem prvih mjesec do dva dana, jer tada nastupa jako čišćenje, a  po potrebi i partner treba da sprovede isti tretman

**Pored konzumiranja organskih proizvoda, neophodno je primjeniti režim pravilne ishrane, boraviti što više na svježem vazduhu i baviti se fizičkim aktivnostima (šetnja, vožnja biciklom itd)

******Kod gljivičnih infekcija u prirodni tretman uključuju se organski vitamini i minerali NOW FOOD, zavisno od slučaja do slučaja, a prema nalazu spermograma.

*****Tretman organskim proizvodima traje od 3 do 6 mjeseci,a svakih mjesec dana radi se kontrolni nalaz, dok se ne dobije zadovoljavajući rezultat.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.