Regulisanje krvnog pritiska

Prirodni tretmani  za regulisanje krvnog pritiska

Nizak krvni pritisak

Kada se pojavi problem pritiska, visokog ili niskog, na prvom mjestu potrebno je uraditi analize, i to: komplet masnoće, mokraćnih kanala (bubrezi, bešika,…) i  štitaste žlijezde.
Često je pritisak rezultat loše ishrane, slabe fizičke aktivnosti, stresa, genetike. U takvim slučajevima, ne može se samo sređivati pritisak kao posledica našeg ukupnog zdravstvenog stanja, već se uporedo mora riješavati i uzrok.

Visok krvni pritisak

Kod visokog pritiska pomaže organska BIJELA IMELA, koja je inače jedan od rijetkih čajeva koji se pije za regulisanje pritiska nezavisno da li je nizak ili visok. Važno je da je organska BIJELA IMELA ubrana u pravo vrijeme, jer jedino tako djeluje, i dovoljno je samo nju piti kod niskog pritiska.

Ako je uzrok visokog pritiska neki zdravstveni problem (štitasta žlijezda, bubrezi, masnoća), potrebno je riješavati uporedo i uzrok pritiska a ne samo posledicu, tj samo pritisak.

Variranje pritiska

Kompletna kombinacija organskih proizvoda zajedno sa organskom Bijelom imelom traje 6 nedelja, a po završetku, može se nastaviti sa prirodnim tretmanom: 1 x šolja čaja dnevno i 3 x 20 kapi od SREMUŠA i 3 x 20 EKOVEN kapi.
Ovaj prirodni tretman se može primenjivati neograničeno ( dokle god je potrebno).