Akutna upala prostate

Simptomi:  nepravilne funkcije prostate: učestalo i otežano mokrenje, napinjanje pri mokrenju, oskudno mokrenje, nepotpuno pražnjenje, pritisak pri dnu stomaka, tanak mlaz, impotencija, loš spermogram.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman kod akutne upale prostate

Prije ili poslije doručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi
Prije ili poslije ručka:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi
Prije ili poslije večere:
1-2 kaf. kaš. API P meda
20 – 30 URO SEPT kapi

U toku dana popiti 1l EKOPROSTAL biljne mješavine (piti po malo i češće).

Kada je u pitanju akutna upala prostate, potrebno je minimum mjesec dana sprovoditi prirodni tretman. Tretman se sprovodi do potpunog nestanka simptoma.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.