Ženski sterilitet – hormonski status

Uzroci: neredovan ciklus, izostanak ciklusa, izostanak ovulacije, upale jajnika, cistične promjene, miomi, disbalans hormona, nagle varijacije tjelesne težine.

Prirodni tretman za sterilitet izazvan hormonskim disbalansom

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 kapi od KOPRIVE
Prije ručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 kapi od KOPRIVE
Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 kapi od KOPRIVE

U toku dana popiti 1l EKOLADY mješavine organskog bilja, nezavisno od obroka.

Kod slučajeva gdje je došlo do pada progesterona ili estrogena, uz navedeni tretman, dodaje se 0,5l CRVENE DJETELINE. Kod slučajeva gdje je povišen prolaktin, uz navedeni tretman, dodaje se 0,5 litre čaja  od DIVLJEG BIBERA.

*****Uz navedene organske proizvode, u zavisnosti od nalaza, uključuju se obavezno i organski vitamini – dodaci ishrani NOW FOOD koji se precizno doziraju u zavisnosti od nalaza, a cijena se dodaje na iznos za mjesec dana.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.