Toksičnost jetre

Ukoliko se koriste neki jači lijekovi, ovi proizvodi pomažu da ne nastupi hepatoksičnost jetre, ili ako je već hepatoksičnost nastupila, prirodni tretman doprinosi da se jetra što prije očisti i regeneriše.

Chronic bronchitis - natural treatment

Prirodni tretman za detoksikaciju jetre

Prije doručka:
1 kaf. kaš. API LIV meda

Posliije doručka:
20 kapi od ZELENOG ORAHA

Prije ručka:
1 kaf. kaš. API LIV meda

Posliije ručka:
20 kapi od ZELENOG ORAHA

Prije večere:
1 kaf. kaš. API LIV meda

Posliije večere:
20 kapi od ZELENOG ORAHA

U toku dana popiti 1l EKOLIV mješavine organskog bilja i 0.5 lit EKODETOX čaja. Kod prirodnog tretmana za čišćenje jetre obavezno se pridržavati pravilne ishrane za čišćenje jetre.

Kod zdrave jetre poželjno je koristiti navedenu kombinaciju organskih proizvoda 2 puta godišnje (na proleće i jesen) kako bi se jetra očistila u prelaznom periodu. Obavezno se držati pravilne ishrane.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.