Hashimoto tireoiditis

Hashimoto je hronična upala štitaste žlijezde koja u suštini ne može u potpunosti da se izliječi, ali spada u zdravstveni problem koji najlakše može da se drži pod kontrolom. U većini slučajeva kod Hashimota su visoka samo antitijela dok ostali hormoni miruju.

Simptomi:Umor, iscrpljenost, aritmiija, preznojavanje, poremećaj holesterola.

Prilikom uzimanja prirodnog tretmana jača se imunitet i mjesečno se kontroliše pad antitijela. Poželjno je da se spuste što je moguće više. Kod Hashimota potrebno je održavati imunitet i ne dozvoljavati preveliki skok antitijela (2, 3 hiljade, 5 hiljada…).

Chronic bronchitis - natural treatment

Prirodni tretman za Hashimoto tireoiditis

Prije doručka:
1 – 2 kaf. kaš. API ŠTIT meda
20 CANDI SEPT kapi
Prije ručka:
1 – 2 kaf. kaš. API ŠTIT meda
20 CANDI SEPT kapi
Prije večere:
1 – 2 kaf. kaš. API ŠTIT meda
20 CANDI SEPT kapi

U toku dana popiti 1l EKOŠTIT mješavine organskog bilja i 0,5l EKOIMUNO mješavine organskog bilja. Uveče na vrat mazati NEVEN MAST i stavljati OBLOGE ZA ŠTITASTU ŽLIJEDZU (1 supenu kašiku biljnog praha pomiješati sa malo tople vode, napraviti kašastu masu i staviti na parče pamučne krpe i priviti preko NEVEN MASTI na štitastu žlijezdu).

*** U zavisnosti od nalaza hormona i antitijela stitaste dodaju se uz tretman dijetetski suplementi NOW FOOD.

***Pored navedenog organskog tretmana potrebno je pridržavati se pravilne ishrane za štitastu žlijezdu.

Prirodni tretman uzimati kao što je navedeno dok se ne spuste antitijela, nakon toga uzimati navedene organske proizvode jednom dnevno kako bi se održavalo zdravlje štitaste žlijezde.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.