HPV virus

HPV (Human Papilomavirus) virus spada u jednu od najčešćih polno prenosivih bolesti, on izaziva promjene na grliću materice i neretko može da bude uzročnik steriliteta kod žena.

HPV virus je izlečiv uz primjenu adekvatnog prirodnog tretmana organskim biljem, kao i praktikovanjem pravilne (zdrave) ishrane i zdravih životnih navika (boravak na svježem vazduhu, šetnje, fizičke aktivnosti itd).

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za sterilitet izazvan HPV virusom

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije doručka:
10 kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
10 kapi od SREMUŠA

Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 – 30 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
10 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 0,5l EKOKANDI mješavine organskog bilja i 0,5l EKOIMUNO mješavine organskog bilja nezavisno od jela.

Uveče se ispirati EKOKANDI mješavinom i KOROM VRBE i KOROM HRASTA (jedno veče ispirati se EKOKANDI mješavinom , drugo veče KOROM VRBE i treće veče KOROM HRASTA i tako naizmjenično tokom trajanja prirodnog tretmana).

**Pored konzumiranja organskih proizvoda, neophodno je primjeniti režim pravilne ishrane kod candide, boraviti što više na svježem vazduhu i baviti se fizičkim aktivnostima.

****Kod steriliteta izazvanog HPV virusom u prirodni tretman uključuju se i organski vitamini i suplementi čije se precizno doziranje i primjena određuje u zavisnosti od nalaza.

NAPOMENA: Ukoliko dođe do trudnoće a i dalje je prisutna virusna infekcija, prirodni tretman organskim proizvodima se može neometano nastaviti jer proizvodi nemaju negativan uticaj na majku i plod, već naprotiv jačaju imunitet kod majke i omogućavaju pravilan razvoj trudnoće.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.