Kamen i pjesak u mokraćnim kanalima

Simptomi: peckanje pri mokrenju, pojave u urinu (kristali, sluz, eritrociti, pločasti epitel…), osjećaj grebanja kroz kanale, kod prisustva kamenčića moguća je pojava jakih bolova.

Candida in bronchi and lungs
Prirodni tretman kod kamena i pjeska u mokraćnim kanalima
Prije ili poslije doručka:
1 – 2 kaf. kaš.API URO meda
20-30 URO SEPT kapi
1 kapsula TAMJANA

Prije ili poslije ručka:
1 – 2 kaf. kaš.API URO meda
20-30 URO SEPT kapi
1 kapsula TAMJANA
Prije ili poslije večere:
1 – 2 kaf. kaš.API URO meda
20-30 URO SEPT kapi
1 kapsula TAMJANA

U toku dana popiti 1 -2l EKOURO mješavine organskog bilja. Prilikom čišćenja može se pojaviti crvenilo na izlazu mokraćnih kanala ili jače peckanje. U tim slučajevima mazati PROPOSAN Mast.

Kapsule tamjana piju se mjesec dana i duže (u zavisnosti od vrste kamena – dok se kamen ne izdrobi ili istopi).

***OBAVEZNA PRAVILNA ISHRANA

Čišćenje kanala često na nalazima prate nitriti, pločasti epitel, leukociti, eritrociti, manji ili veći oblik hematurije, bakterije… zato je potrebno piti našu kombinaciju organskih proizvoda dok nalazi ne budu čisti (obično tretman traje od 3 do 6 mjeseci, zavisno da li su u pitanju kamenčići ili pjesak).

***Navedeni prirodni tretman sa organskim proizvodima prilagođen je za sve uzraste.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.