Visok krvni pritisak

Kada se pojavi problem pritiska, visokog ili niskog, na prvom mjestu potrebno je uraditi analize, i to:

  • komplet masnoće (pogledati holesterol,HDL,LDL),
  • mokraćnih kanala (bubrezi, bešika,…)
  • štitaste žlijezde.

Često je pritisak rezultat loše ishrane, slabe fizičke aktivnosti, stresa, genetike. U takvim slučajevima, ne može se samo sređivati pritisak kao posledica našeg ukupnog zdravstvenog stanja, već se uporedo mora riješavati i uzrok.

Visok krvni pritisak

Prirodni tretman kod visokog pritiska

Kod visokog pritiska pomaže organska BIJELA IMELA, koja je inače jedan od rijetkih čajeva koji se pije za regulisanje pritiska nezavisno da li je nizak ili visok. Važno je da je organska BIJELA IMELA ubrana u pravo vrijeme, jer jedino tako djeluje, i dovoljno je samo nju piti kod niskog pritiska, i to po sledećem uputstvu:

Prve tri nedelje (21 dan) – 3 kafene kašike čaja uveče preliti sa 6dcl hladne vode (tri šolje) i ostaviti poklopljeno preko noći. Ujutru samo malo ugrijati i procijediti. U toku dana popiti te tri šolje čaja i tako svakog dana tokom tri nedelje.
Sledeće dvije nedelje (14 dana) – 2 kafene kašike čaja preliti uveče sa 4dcl (dvije šolje) hladne vode i ostaviti poklopljeno preko noći. Ujutru malo ugrijati i procijediti. U toku dana popiti te 2 šolje čaja.
Sledeća jedna nedelja (7 dana) – 1 kafenu kašiku čaja preliti sa jednom šoljom hladne vode, ostaviti poklopljeno preko noći, ujutru malo ugrijati i procijediti. Popiti u toku dana tu šolju čaja.

Bijelu imelu treba piti 6 nedelja prema uputstvu, a po završetku, može se nastaviti po 1 šolja čaja duži vremenski period.Obavezna pravilna ishrana.

Po potrebi, za 2-3 mjeseca može se ponoviti 6 nedelja korišćenja prema uputstvu.

Ako je uzrok visokog pritiska neki zdravstveni problem (štitasta žlijezda, bubrezi, masnoća), potrebno je riješavati uporedo i uzrok pritiska, a ne samo posledicu, tj samo pritisak.

Pored pića Bijele imele, kod visokog pritiska se uporedo pije:

Organske kapi se mogu pomiješati u malo vode i popiti na taj način.

Kompletna kombinacija organskih proizvoda zajedno sa organskom Bijelom imelom traje 6 nedelja, a po završetku, može se nastaviti sa prirodnim tretmanom: 1  šolja čaja dnevno i 1 dnevno 20 kapi od GLOGA,  20 kapi od SREMUŠA i  20 kapi od VALERIJANE.
Ovaj prirodni tretman se može primenjivati neograničeno ( dokle god je potrebno).


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.