Cocsaki, CMV, EPB, Adeno …

U današnje vrijeme ovi virusi su učestala pojava i znaju da ostave trajne posledice na naše zdravlje, posebno na srce a i druge vitalne organe. Kod ovih, kao i ostalih virusnih infekcija, bitno je što ranije ih dijagnostikovati tako da je dužina liječenja kraća (prirodni tretman organskim proizvodima traje od 6 mjeseci do 1 godine). Pored promjene načina ishrane (pravilna ishrana kod Candide) neophodne su šetnje na čistom vazduhu, izbjegavanje dizanja teških tereta, teškog fizičkog rada i prestanak bavljenja sportom, dok se virusna infekcija ne povuče.

Prirodni tretman kod Cocsaki, CMV, EPB, Adeno virusa

Ujutru prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Ujutru poslije jela:
20 Kapi od GLOGA
20 Kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Poslije ručka:
20 Kapi od GLOGA
20 Kapi od SREMUŠA

Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20 CANDI SEPT kapi

Poslije večere:
20 Kapi od GLOGA
10 Kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 0,5 – 1 l EKOIMUNO mješavine organskog bilja i organski SRČANIK po navedenim uputstvima.

Način upotrebe organskog SRČANIKA:
30g Srčanika staviti u 1 litar dobrog crnog vina ili u 1 litar rakije i ostaviti 10 dana da stoji. Procijediti i popiti po 1 malu rakijsku čašicu (0,05 l) ujutru i uveče, dok se ne popije sve. Nakon toga napraviti pauzu od 1 do 2 mjeseca i potom opet pripremiti napitak i ponoviti proces.

ili

2  Supene kašike Srčanika preliti sa 0,5l vode, zagrijati do ključanja i ostaviti 10 minuta. Procijediti i popiti u toku dana. Ovako pripremljen čaj se može piti dug vremenski period.

****Konzumiranje organskihvitaminsko-mineralnih proizvoda NOW FOOD se određuje u zavisnosti od dužine trajanja infekcije. Navedene organske proizvode je potrebno piti dok se parametri virusa ne vrate u normalu..


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.