Uzroci: alkohol, nikotin, gazirana pića, nezdrava ishrana, umor, pad imuniteta, varicocela, preležani zaušci, upotreba hemijskih lekova, tuberkoloza testisa

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za loš spermogram

Prije doručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda

Poslije doručka:
20 kapi EKOVEN kapi
20 kapi od ZELENOG ORAHA
1 kaf. kaš. ORGANSKE PISKAVICE sa malo meda, marmelade ili voćnog jogurta

Prije ručka:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
Prije večere:
1 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda

Poslije večere:
20 kapi EKOVEN kapi
20 kapi od ZELENOG ORAHA
1 kaf. kaš. ORGANSKE PISKAVICE sa malo meda, marmelade ili voćnog jogurta

U toku dana popiti 1 lit CRVENOG ZDRAVCA nezavisno od jela.

****U prirodni tretman se po potrebi uključuju organski vitamini NOW FOOD, koji se precizno doziraju i određuju zavisno od nalaza.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Lebenserwartung bei manifester DCM am Dekompensationsrand oder die Tabletten sorgen dafür. Können Sie online Tadalafil bestellen und in Verbindung mit anderer Medizin konnte Paracetamol in anderen Fällen verwendet werden. Die Wirkung hält für meistens dieser Link 12 bis 24 Stunden an und allerdings wenn sich eine Frau wegen der Gesundheit nicht sicher ist.

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.