Sterilitet izazvan hlamidijom

Hlamidija, tiha polna bolest, često može da prođe i bez simptoma a jedna je od najčešćih uzročnika steriliteta, vanmaterične trudnoće i prevremenog porođaja.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za sterilitet izazvan hlamidijom

Prije doručka:
1-2 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20-30 CANDI SEPT kapi

Prije doručka:
20 kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
1 kaf. kaš. API URO meda
20-30 URO SEPT kapi
Prije večere:
1 kaf. kaš. API URO meda
20-30 URO SEPT kapi

Poslije večere:
20 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 0,5 l EKOURO mješavine organskog bilja i 0,5l EKOKANDI mješavine organskog bilja, nezavisno od jela.

Uveče se ispirati EKOKANDI mješavinom, HAJDUČKOM TRAVOM i KOROM VRBE (jednu noć EKOKANDI mješavinom, drugo veče KOROM VRBE , treće veče HAJDUČKOM).
Potrebno je redovno mazanje PROPOSAN Mašću , svako veče i može preko dana, a uveče stavljanje vaginalete isključivo biljne vaginalete (PROPOVAG – propolis + hajdučka trava, BILJNE VAGINALETE – žalfija,neven….) Ove vaginalete se stavljaju naizmjenično jedna vrsta, pa druga.

Tokom prirodnog tretmana potrebno je pridržavati se pravilne ishrane kod uroloških tegoba, boraviti što više na svježem vazduhu i baviti se fizičkim aktivnostima.

NAPOMENA: Ukoliko je došlo do hormonskog poremećaja (disbalansa) u prirodni tretman obavezno se uključuju organski vitamini i vitamini NOW FOOD, koji se precizno doziraju u zavisnosti od nalaza.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.