Candida u bronhijama i plućima

Simptomi: otežano disanje, česti bronhitisi, brzo zamaranje, teško iskašljavanje, kratkoća daha, pad imuniteta, sklonost virusima, ponovljene upale pluća, pojava temperature 37-37,5 koja traje, težina u grudnom košu,umor, iscrpljenost, bezvoljnost.

Uzroci: pored već ranije navedenih mogućih uzroka candidijaze, pušenje je vrlo često uzrok, prečesta upotreba antibiotika i pad imuniteta.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman Candide u bronhijama i plućima

Prije doručka:
1 x kaf. kaš. IMUNOENERGETIKA
20-30 x CANDI SEPT kapi
Prije ručka:
20-30 x CANDI SEPT kapi
Prije večere:
1 x kaf. kaš. API BRONHI meda
20-30 x CANDI SEPT kapi

U toku dana popiti 0,5 l EKOBRONHO čaja i 0,5l EKOKANDI čaja nezavisno od jela.

Čišćenje bronhija i pluća od gljivične infekcije candidijaze traje od 6 do 12 mjeseci. Dužina konzumiranja organskih dodataka ishrani zavisi da li je osoba pušač, korisnik antidepresiva, lijekova za srce i sl. Upotreba ovih medikamenata produzava tretman.

**Pored konzumacije organskih proizvoda, neophodno je primjeniti režim pravilne ishrane. Navedeni prirodni tretman sa organskim proizvodima prilagođen je za sve uzraste.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.