Poremećaj triglicerida, HDL and LDL

Poremećaj triglicerida, HDL i LDL uslovljava poremećaj metabolizma jetre, tako da se paralelno sa regulisanjem holesterola radi i čišćenje jetre. Pored konzumiranja organskih proizvoda obavezno se držati pravilne ishrane kod holesterola i baviti se, koliko god je moguće, fizičkim aktivnostima.

Candida in bronchi and lungs

Prirodni tretman za poremećaj triglicerida, HDL i LDL

Prije doručka:
1-2 kaf. kaš. API LIV meda
1 sup. kaš. ORGANSKOG JABUKOVOG SIRĆETA sa malo vode i kašikicom prirodnog meda

Poslije doručka:
20 EKOVEN kapi
20 kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
1-2 kaf. kaš. API LIV meda
1 sup. kaš. ORGANSKOG JABUKOVOG SIRĆETA sa malo vode i kašikicom prirodnog meda

Poslije ručka:
20 EKOVEN kapi
20 kapi od SREMUŠA

Prije večere:
1-2 kaf. kaš. API LIV meda
1 sup. kaš. ORGANSKOG JABUKOVOG SIRĆETA sa malo vode i kašikicom prirodnog meda

Poslije večere:
20 EKOVEN kapi
20 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 1 lit EKOLIV čaja mješavina organskog bilja. Uz ovaj tretman se u zavisnosti od nalaza uključuju i odredjeni dijetetski suplementi NOW FOOD.

Ova kombinacija organskih dodataka ishrani dovodi nalaze u normalu u periodu od 60 do 90 dana. Osobe koje su na određenim medikamentima ili imaju veće opterećenje jetre, pored navedenog prirodnog tretmana, primjene zdrave ishrane i fizičke aktivnosti, mogu postepeno smanjivati lijekove (nipošto naglo!) , što znači ako se npr. pije 10 mg nekog hemijskog lijeka , prvi mjesec ga smanjiti na pola ( 5 mg) + prirodni tretman i poslije mjesec dana uraditi prve nalaze.

Kada su nalazi poboljšani, nastaviti prirodni tretman a slijedećih mjesec dana smanjiti hemijski medikament na 2,5 mg.
Ako se poslije 60 dana nastavi poboljšanje, hemijski medikament piti svaki drugi ili treći dan i na kraju ga izbaciti.


Ne postoji vremensko ograničenje kada je u pitanju praktikovanje prirodnih tretmana. Dokle god se trigliceridi, HDL i LDL ne dovedu u normalu, tretman uzimati kao što je navedeno, a kada dodje do poboljšanja – navedene organske proizvode uzimati jednom dnevno.

Postoji manji broj slučajeva gdje je u pitanju jaka genetika prema poremećaju triglicerida, HDL-a i LDL-a, u tim slučajevima neophodno je uzimati hemijske medikamente, ali se uz to može uključiti prirodni tretman da se zaštiti jetra.

 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.