Muški sterilitet uzrokovan bakterijskim infekcijama

Uzroci: Česte upale mokraćnih kanala, toksiplazmoza, echerichia, mycoplazma, ureaplazma, klepsiela… (polno prenosive bakterijske infekcije)

Muški sterilitet izazvan bakterijskim infekcijama

Prirodni tretman za sterilitet uzrokovan bakterijskim infekcijama

Prije doručka:
2 kaf. kaš. IMUNOENERGETIK meda
20-30 URO SEPT kapi

Poslije doručka:
20 kapi od SREMUŠA

Prije ručka:
1 kaf. kaš. APIURO meda
20-30 URO SEPT kapi
Prije večere:
1 kaf. kaš. APIURO meda
20-30 URO SEPT kapi

Poslije večere:
20 kapi od SREMUŠA

U toku dana popiti 1lit EKOURO mješavine organskog bilja, nezavisno od jela. Potrebno je redovno mazanje PROPOSAN Mašću , svako veče i može preko dana.

****Obavezna je PRAVILNA ISHRANA

Pored konzumiranja organskih proizvoda posebno voditi računa o sledećem:
– kod bračnih ili seksualnih partnera, potrebno je u toku dana sprovoditi zaštitu barem prvih mjesec do dva dana, jer tada nastupa jako čišćenje, a  po potrebi i partner treba da sprovede isti tretman.

Tokom prirodnog tretmana potrebno je pridržavati se pravilne ishrane kod uroloških tegoba, boraviti što više na svježem vazduhu i baviti se fizičkim aktivnostima (šetnja, sportske aktivnosti itd)

NAPOMENA: Kod bakterijskih infekcija dolazi do pada spermograma i nesterilne spremokulture, u tim slučajevima u prirodni tretman uključuju se organski vitamini i suplementi NOW FOOD, zavisno od slučaja do slučaja, a odredjuju se prema nalazu spermograma.

*** Tretman organskim proizvodima traje od 3 do 6 mjeseci, a kontrola se radi svakih mjesec dana dok se ne dobije zadovoljavajući nalaz.


 Popunite upitnik i pošaljite nam svoja pitanja

Ime i prezime*
Godina rođenja*
eMail adresa
Grad
Država
Koji vam se simptomi javljaju?
Koliko dugo traju simptomi?
Da li ste na nekoj medikamentnoj terapiji?
Da li ste na nekoj prirodnoj terapiji?
Propratna poruka:
Ako imate lekarske nalaze ili analize koje se odnose na vaše stanje, možete ih poslati ovde. (Dozvoljena veličina fajla je 3MB a dozvoljeni formati su .doc, .docx, .txt, .jpg, .jpeg, .png, .pdf)

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicinski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je naučnih istraživanja usaglašenih sa evropskom farmakopejom i monografijama komisije EU, kao i  našeg rada od preko dvije decenije istraživanja i iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja.