Firma IN SPE počela je sa radom 1992. godine. Tada je otvoren i prvi bio shop “Eliksir” u Baru.

U početku ideja je bila omogućiti ljudima pristup divljem ljekovitom bilju i pružiti im korisne informacije o upotrebi ljekovitih biljaka i prirodnim terapijama.

bioshop-eliksir-3-10Tokom rada u bio shopu, Vesna Orlandić, direktor i vlasnik firme, skupljala je informacije o najčešćim tegobama i metodama liječenja i u skladu sa tim formirala proizvodnu liniju “EkoMontenegro”.

“EkoMontenegro” je brend prirodnih i organskih proizvoda razvijenim pod okriljem firme IN SPE.

U paleti proizvoda nalaze se medovi, propolisno-biljne kapi, tinkture, čajevi, mješavine, melemi, losioni, kreme, proizvodi od žitarica i napitci (aloja, jabukovo sirće).

U proteklih 20 godina rada se pokazalo da se dobra vijest širi daleko i brend IN SPE sa svojim EkoMontenegro proizvodima je pokupio brojne nagrade, medalje, priznanja i pohvale od strane stručnih institucija i od strane korisnika.

Nebrojena su svjedočenja o korisnosti upotrebe prirodnih dodataka ishrani, kao i zabeleženi uspjesi kod osoba koje su se pridržavale savjeta kod prirodnih tretmana.

Prisustvo na regionalnim i medjunarodnim sajmovima organske proizvodnje dovelo je do podizanja svesti o brendu unutar i van granica Crne Gore, te je tako otvoren vremenom bio shop Eliksir 2 u Podgorici, Eliksir 3 u Baru, Eliksir 4 u Budvi i bio shop Eliksir u Beogradu.

Za lokacije bio shopova pogledajte kontakt stranu a za konsultacije i informacije pišite na info@eliksir.co.me.

Budite nam u zdravlju!
Vaš Eliksir